top of page

NATUURFOTOGRAFIE OP MAAT

Hou deze pagina steeds in de gaten voor nieuwe cursussen.

Bezoek het portfolio van Wouter op zijn site

Door de maatregelen ivm COVID-19 zijn de cursussen tijdelijk opgeschort, maar worden later hernomen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige cursussen en ander nieuws? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Zin om natuurlijke taferelen te fotograferen? Ben je nog een beginner in de natuurfotografie? Dan kan onze cursus iets voor jou zijn! Wouter neemt jou graag mee naar een natuurgebied en leert je al doende hoe je de perfecte snap kan nemen van de aanwezige wildlife, planten, landschappen, etc., door de juiste instellingen te gebruiken en te beslissen welke compositie het beste past.

De theorie zien we in het veld, met de camera in de hand. Alles komt op een speelse wijze aan bod. Na de cursus kan je overweg met termen zoals diafragma, sluitertijd, lichtgevoeligheid en witbalans. Er wordt vanuit gegaan dat je al enige kennis hebt van je eigen toestel (wat staat waar?), zodat het instellen van de parameters snel kan gebeuren. Wouter fotografeert met een spiegelreflex van Canon, maar alle toestellen zijn welkom, ook smartphones. 

IMG_6726 ray extra.jpg
18815178_1418282608234957_37222330538586

Wouter aan het woord:

"Al doende leert men, dat heb ik bij mezelf gemerkt. Ik leerde pas iets bij als mijn foto's mislukt waren door verkeerde instellingen te gebruiken of als ik te snel was in de keuze van mijn compositie. Eens thuis was ik vaak niet tevreden met het resultaat op de computer. Na wat sukkelen zie je snel verbetering. Herhaling en vaak naar buiten gaan is daarom de sleutel tot succes."

bottom of page